#

Müze Sohbetleri Eski Belediye Binasında Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesinin kültürel etkinliklerinden birisi olan Müze Sohbetlerinin onuncu programı geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Yoğun bir ilgiyle devam eden program “Fotoğraflarla Turgutlu’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları” başlığını taşıyordu.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından organize edilen Müze Sohbetlerinin onuncu programı geçtiğimiz akşam eski belediye binasında gerçekleşti. Müze Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunduğu programa Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın yanı sıra çok sayıda Turgutlulu izleyici olarak katıldı. “Fotoğraflarla Turgutlu’da Bayram Kutlamaları” başlığını taşıyan programda Kent Müzesi arşivinde yer alan fotoğraflardan konuya dair olarak seçilenler izleyicilere açıklanarak sunuldu.

Bu tür programların devamlılığının çok önemli olduğunu vurgulayan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bu devamlılığa ulaşmamızı sağlayan sayıları hiç de küçümsenmeyecek bir takipçi kitlemiz oluştu. Hepsine de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Müze Sohbetlerimiz iki haftalık aralıklarla devam edecek” açıklamasında bulundu.