Müze Sohbetleri’nde Cumhuriyet Bayramları Konuşulacak

Turgutlu Belediyesinin kültürel etkinliklerinden birisi olan Müze Sohbetleri’nin bu haftaki konusu “Yüzüncü Yıla Doğru Fotoğraflarla Turgutlu’da Cumhuriyet Bayramları” olarak belirlendi. Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunacağı ve eski belediye binasında gerçekleşecek program, 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi uzmanları tarafından hazırlanarak yaz aylarından itibaren düzenlenmeye başlayan Müze Sohbetleri’nin onuncu programı, 26 Ekim Çarşamba akşamı gerçekleşecek. “Yüzüncü Yıla Doğru Fotoğraflarla Turgutlu’da Cumhuriyet Bayramları” adını taşıyan programda Turgutlu Kent Müzesi arşivinden fotoğraflar eşliğinde Turgutlu’da 1920’li yıllardan günümüze Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının nasıl gerçekleştirildiği ele alınacak. Eski belediye binasında çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak programı Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla sunacak.