Müze Sohbetleri’nde Eski Belediye Başkanı Gökyayla Konu Edilecek

Turgutlu Belediyesi’nin kültürel etkinliklerinden olan Müze Sohbetleri’nin bu haftaki programında eski belediye başkanlarından Mehmet Tüzel Gökyayla konu edilecek. Mehmet Tüzel Gökyayla’nın hayatı ve başkanlık dönemindeki icraatları oğlu ve aynı zamanda Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla tarafından dönem fotoğrafları eşliğinde anlatılacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri’nin bu haftaki başlığı ‘Eski Belediye Başkanlarımızdan: Mehmet Tüzel Gökyayla’ olarak belirlendi. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ‘150. Yılında Turgutlu Belediyesi’nin Tarihi’ programında kurumun tarihi kurulduğu 1872 yılından 1980’li yıllara kadar ele alınmış ve sonrasındaki yılların belediye başkanları tekrar gündeme getirileceği belirtilmişti. Bahsedilen programlardan ilki bu hafta gerçekleştirilecek. Müze Sohbetleri’nin Mehmet Tüzel Gökyayla’nın konu edileceği programı 15 Mart çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak. Program eski belediye binasında gerçekleştirilecek.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kültürel etkinliklerimizden Müze Sohbetleri devam ediyor. Turgutlulular tarafından ilgiyle takip edilen programda bu hafta ‘Eski Belediye Başkanlarımızdan: Mehmet Tüzel Gökyayla’ konu edilecek. Tüm hemşehrilerimizi 15 Mart çarşamba akşamı saat 20:30’da eski belediye binamızda gerçekleşecek programa davet ediyorum” dedi.