Müze Sohbetlerinde “Memleketten Haber Var”

Turgutlu Belediyesinin kültürel etkinliklerinden birisi olan Müze Sohbetleri, bu hafta “Memleketten Haber Var” başlıklı program ile gerçekleştirilecek. Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunacağı programda 1930’lu yılların gazetelerine yansıyan Turgutlu ile ilgili haberler konu edilecek.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Turgutlu Kent Müzesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen Müze Sohbetleri’nin on ikinci programı, 23 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:30’da eski belediye binasında düzenlenecek. Programın bu haftaki konusu, “Memleketten Haber Var” başlığı ile 1930’lu yılların gazetelerine yansıyan Turgutlu ile ilgili haberler olarak belirlendi. Müze Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunacağı programda Turgutlu ile ilgili olarak gazetelere yansıyan haberler üzerinden anılan dönemdeki kültürel ve toplumsal yaşama dair öne çıkanlar değerlendirilecek.