Müze Sohbetleri’nin Bu Haftaki Konusu ‘Atatürk ve Turgutlu’ Olacak

Turgutlu Belediyesinin bir dizi halinde devam eden kültürel etkinliği olan Müze Sohbetleri’nin bu haftaki konusu ‘Atatürk ve Turgutlu’ olacak. Eski belediye binasında gerçekleştirilecek olan program 25 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Turgutlu Kent Müzesi tarafından organize edilen Müze Sohbetleri’nde bu hafta Atatürk ve Turgutlu konusu gündeme getirilecek. Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunacağı programda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Turgutlu’yu ziyaretleri, bu ziyaretler esnasında yaşananlar ve o dönemlerin Turgutlu’su ele alınacak. Atatürk’ün 26 Ocak 1923 tarihinde Turgutlu’yu ilk resmî ziyaretinin 100. yıldönümünden önceki akşam, 25 Ocak Çarşamba saat 20:30’da başlayacak olan program, eski belediye binasında gerçekleştirilecek.