#

Normal Sezonun Son Maçında Rakip Bodrum Karya

Play Off oynamayı garantileyen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı normal sezonun son maçında Bodrum Karya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçirdiği ilk sezonda önemli bir başarıya imza atarak play off oynamaya hak kazanan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı normal sezonun son maçında Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Bodrum Karya ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 29 maçın 14’ünü kazanarak 8. sırada bulunan Turgutlu Belediyespor’un play off’taki rakibi oynanacak son maçların ardından belli olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz: “Son maç öncesi oyuncularımızı ve teknik ekibimizi bugüne kadar göstermiş oldukları başarı için tebrik ediyorum. Son maçımızı da oynayarak play off maçlarına başlayacağız. Sıralama açısından önemli bir maç takımımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Gökhan Aşıcı: “Oyuncularımız önemli bir mücadele örneği göstererek play off’lara kalmaya hak kazandı. Sezon öncesi ligden düşer gözüyle bakılan takımlardan bir tanesiydik ama sezon boyunca bu korkuyu hiç yaşamadık ve şuan 8. sıradayız. TKBL’de ilk sezonunu geçiren takımımız açısından güzel bir tecrübe olacak. Normal sezonunun son maçını da bize yakışır şekilde oynayıp sakatlık sorunu yaşamadan play off’lara başlamak istiyoruz.”şeklinde konuştu.