#

Öğrenciler Yetenek Sınavlarına Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle güzel sanatlar lisesi ve güzel sanatlar fakültesine hazırlanan öğrencilere yönelik Güzel Sanatlara Hazırlık kursu başladı.

Eğitim alanında her zaman öğrencilerin yanında olan Turgutlu Belediyesi, güzel sanatlar lisesi ve güzel sanatlar fakültesinde eğitim almak isteyen öğrencilerin yoğun talebine kayıtsız kalmadı. Turgutlu Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan Güzel Sanatlara Hazırlık kursunda öğrenciler, aldıkları eğitimlerle başarı düzeylerini arttırarak yetenek sınavlarına hazırlanıyor.

Ücretsiz olan Güzel Sanatlara Hazırlık kursu, hafta içi her gün 08:30-16:00 saatleri arasında yapılıyor.

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Öğrencilerimize hayallerini ve hedeflerini gerçeğe dönüştürme notasında destek olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde faaliyette olan Güzel Sanatlara Hazırlık kursumuzu öğrencilerimizin ve ailelerinden gelen yoğun talep doğrultusunda bu dönemde de açtık. Kursumuzda yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.