Öğrencilerden Can Dostlara Ziyaret

Turgutlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi, Bilgikent Okulları öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler ziyaretlerinde mama bağışında da bulundular.

Bilgikent Okulları Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri Turgutlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ni ziyaret etti. Öğretmenler ile birlikte bakım evini gezen öğrenciler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakım evindeki can dostlara yakın ilgi gösteren öğrenciler aynı zamanda veteriner hekim olarak görev yapan Yunus Karatosun’dan hayvanların bakımı ve sağlığı hakkında önemli bilgiler edindiler. Öğrenciler ayrıca bakım evine mama bağışında da bulundu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “Geçici Hayvan Bakım Evimizde öğrencilerimizi misafir ettik. Can dostlarımıza yakından ilgi gösteren öğrencilerimize ziyaretleri ve mama bağışları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.