#

Potada İkinci Devre Heyecanı Başlıyor

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın ikinci devredeki ilk rakibi Karşıyaka Çarşı Koleji olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda kıran kırana yaşanacak karşılaşma 08 Ocak Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Bodrum Karya Kulübü ile oynadığı maçı 61-59 kazanarak ilk devreyi galibiyetle kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ikinci devrenin ilk maçında Karşıyaka Çarşı Koleji ile karşı karşıya gelecek. TKBL’deki ilk maçını Karşıyaka Çarşı Koleji ile oynayarak sahadan 75-68 galip ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini bu kez evinde konuk edecek.

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek Turgutlu Belediyespor – Karşıyaka Çarşı Koleji müsabakası, 08 Ocak Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak. Girişlerin ücretsiz olacağı maçta Aşı Kartı ve HES Kodu kontrolü yapılacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Bodrum Karya takımına karşı aldığımız galibiyetle ilk yarıyı moralimiz yüksek bir şekilde noktaladık. Cumartesi günü oynayacağımız maçta rakibimiz Karşıyaka Çarşı Kolejini yenerek ikinci yarıda güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Rakibimize karşı ikinci galibiyetimizi elde etmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. İlk yarı boyunca takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyor, cumartesi günkü bu önemli karşılaşmamıza tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz” dedi.