#

Potada Kritik Hafta

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı kritik maçta Bodrum Karya Kulübünü misafir edecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının ilk devrenin son maçındaki rakibi Bodrum Karya Takımı olacak. 2 Ocak Pazar günü 14:30’da başlayacak müsabaka, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 15. haftasında sezonun en kritik maçına çıkmaya hazırlanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bodrum Karya Takımı’nı ağırlayacak. Rakibi ile kendi evinde karşı karşıya gelecek olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı pazar günkü maç öncesinde antrenmanlarına yoğun olarak devam ediyor. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bodrum Karya Takımına karşı alacağı galibiyetle sezonu düşme tehlikesi yaşamadan tamamlamayı hedefliyor.

Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde değerlendirmede bulunan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı “Bu senenin en kritik maçına çıkıyoruz. Rakibimiz her ne kadar bir galibiyet almış olsa da tüm maçlarını sonuna kadar oynadı. Mücadele gücü yüksek ve maçı son ana kadar kovalayan bir rakiple karşılaşacağız. Onlardan daha fazla mücadele edip maçı daha fazla istediğimizi göstermemiz gerekiyor. Bu maçı kazanarak düşme tehlikesi yaşamadan bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.