#

Potada Rakip Burhaniye Belediyesi

Türkiye Kadınlar Bölgesel Lig C Grubunda yer alan Turgutlu Belediyespor Pazar Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Burhaniye Belediyesi’ni konuk edecek.

İlk maçını geçtiğimiz hafta oynayan ve parkeden 20 sayı farkla galip ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Baksetbol Takımı 2. maçında grupta 2’de 2 yapan Burhaniye Belediyesi ile karşılaşacak. Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

Hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Serdar Babacan: “Hazırlıklarımız devam ediyor. Sakatlığı bulunan iki oyuncumuz var ve durumları maç günü netleşecek. Burhaniye Belediyesi bu ligin öenmli takımlarından. Çok uzun zamandır basketbol yatırımları bulunan tanınmış bir takımla karşılaşacağız. Ligde 2 maçta 2 galibiyet aldılar. Ancak biz hedefleri çok yüksek olan bir takımız. Bu maça mutlak galibiyet için çıkacağız. Oyuncu kalitemiz ve sistemimiz bu maçı kazanacak güçte. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”dedi.