Potada Rakip Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının rakibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda 1 Nisan Cuma günü yaşanacak mücadele saat 14:00’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) sezonun son iki maçına çıkmaya hazırlanan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile karşı karşıya gelecek. Turgutlu Belediyespor-Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşılaşması 1 Nisan Cuma günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Büyük emek vererek mücadele ettiğimiz TKBL’de play off maçlarından önceki son iki maçımıza çıkacağız. Cuma günü oynayacağımız karşılaşmadan da en iyi sonuçla ayrılıp play off maçlarımızda motivasyonumuz yüksek çıkmak istiyoruz. Cuma günü oynayacağımız karşılaşmada bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.