#

Potada ve Filede Çifte Heyecan Yaşanacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol ve Voleybol Takımları bu haftaki maçlarını 3 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacak. Kadın Voleybol Takımının mücadelesi saat 14:00’da, Kadın Basketbol Takımının mücadelesi ise saat 15:00’da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek haftayı galibiyetle kapatan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 9. hafta müsabakalarında Özel Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek. Turgutlu Belediyespor-Özel Gelişim Koleji maçı 3 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 12. hafta karşılaşmasındaki rakibi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor olacak. Rakibin sahasında oynanacak maçta kıyasıya mücadele yaşanacak.

Turgutlu Belediyespor- Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor maçı 3 Aralık Cumartesi günü Edremit Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 15:00’da başlayacak karşılaşma aynı zamanda TBF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bu hafta her iki takımımız da deplasman maçlarına çıkacak. Cumartesi günü çifte heyecan yaşayacağız. Oyuncularımıza ve teknik ekiplerimize bu önemli mücadelelerinde başarılar diliyor, takımlarımızın galibiyetle kentimize geri döneceklerine inanıyorum” dedi.