Potada ve Filede Ev Sahibi Turgutlu Belediyespor Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Elazığ İl Özel İdare Takımını, Kadın Voleybol Takımı ise Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kendi sahasında ağırlayacak. Karşılaşmalar 12 Kasım Cumartesi ile 13 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Geçtiğimiz hafta DİBA Spor Kulübü’nü son saniyede attığı basketle 64-65 yenen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 9. hafta karşılaşmalarında rakibi Elazığ İl Özel İdare Takımı olacak.

Turgutlu Belediyespor-Elazığ İl Özel İdare maçı 13 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maça girişler ücretsiz olacak.

Kadın Voleybol Takımı TVF Kadınlar 2. Liginin 6. Hafta maçında lider Bergama Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü evinde konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka 12 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarımıza hafta sonunda oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi maçlarımıza gelerek takımlarımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.