#

Potada Yoğun Hafta

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’nin 12 ve 13. hafta maçlarını bu hafta içerisinde oynayacak. Kadın Basketbol Takımının rakipleri ise Urla Belediyesi ve Rize Belediyesi olacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı karşılaşmada rakibi Tarsus Belediyesini 71-62 mağlup etmeyi başaran Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı haftayı iki maç ile kapatacak. Kadın Basketbol Takımı, haftanın ilk maçında Urla Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Takım, ardından Rize Belediyesini konuk edecek.

Turgutlu Belediyespor - Urla Belediyesi karşılaşması 15 Aralık Çarşamba günü saat 18:00’da İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek Turgutlu Belediyespor ile Rize Belediyesi maçı ise 18 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak.

Takım olarak haftayı iki galibiyetle tamamlamayı hedeflediklerini belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Geçtiğimiz haftaki maçımızda güzel bir başlangıç yaptık ve maç boyunca tempomuzu hiç düşürmeyerek rakibimizi yenmeyi başardık. Bu hafta biri deplasmanda biri de evimizde olmak üzere iki maça çıkacağız. İki maçın da kazanan tarafı olarak haftayı iki galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.