#

Potadaki Kritik Haftada Taraftarlara Davet

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sezonun en kritik maçında rakibi Bodrum Karya Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’de ilk devrenin son maçında Bodrum Karya Kulübü’nü evinde ağırlayacak. Sezona, düşme tehlikesi yaşamadan devam etmek isteyen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, pazar günkü maç öncesinde antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda 02 Ocak Pazar günü saat 14:30’da başlayacak mücadelede TBF’nin aldığı karar doğrultusunda yüzde yüz kapasiteyle seyirci alınabilecek. Salona girişlerde Aşı Kartı ve HES Kodu kontrolünün yapılacağı maç ücretsiz olacak.

Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Kadın Basketbol Takımının antrenmanını takip etti

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibini ziyaret ederek antrenmanlarını takip etti. Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, pazar günü Bodrum Karya Kulübü ile oynayacakları maç için başarı dileklerini iletti.

Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve Başantrenör Gökhan Aşıcı’dan maça davet

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Pazar günü en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız. Mücadelemizden bir an olsun taviz vermeyeceğiz. Takımımız için çok önemli bir maç olacağı için taraftarımızın desteği bize çok büyük güç ve motivasyon sağlayacaktır. Bu nedenle pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya taraftarlarımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Takımımız pazar günü sezonun en önemli maçına çıkacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Sporseverlerimizi, takımımızı yalnız bırakmayarak evimizde oynanacak maça davet ediyoruz” dedi.