#



Potadaki Rakip Alanya Belediyespor Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın bu haftaki rakibi Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK olacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 20 Ocak Cuma günü saat 18:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 19. hafta maçlarında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK ile karşı karşıya gelecek. Rakibiyle kendi evinde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor ekibi galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Turgutlu Belediyespor-Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK karşılaşması, 20 Ocak Cuma günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Girişlerin ücretsiz olacağı maç, saat 18:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “TKBL’de on sekiz haftadır sürdürdüğümüz mücadelemize Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK maçıyla devam ediyoruz. Son iki karşılaşmada hiç istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu maçı kazanarak haftayı galibiyetle kapatmayı çok istiyoruz. Bunun için de oyuncularımız ve teknik ekibimiz tüm gücüyle sahada mücadele edecek. Her zaman söylediğimiz gibi taraftarlarımızın desteği bizim için oldukça önemli bu nedenle de tüm sporseverlerimizi cuma günü oynanacak müsabakaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.