Sanayi Çarşısı Projesinde 5 Adet Dükkan Satışa Çıkıyor

Turgutlu Belediyesinin hayata geçireceği Sanayi Çarşısı projesinde dükkanlar satışa çıkıyor. Sanayi Çarşısı Projesinde 5 adet iş yerinin ihalesi, 18 Nisan Salı günü saat 14:00’de yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından tarihinin en büyük yatırımı olarak kente kazandırılacak olan ve inşaatın hızla devam ettiği Sanayi Çarşısı projesinde 5 adet iş yeri satışa çıkıyor. Vizyon projede, 5-7-16-17 ve 18 no.lu iş yerlerinin satışı Açık Teklif Pazarlık Usulü Arttırma ile gerçekleşecek. Projede Eski Manisa Yolu cepheli bağımsız bölümlerin muhammen bedeli 9.500.000,00 TL, Begüm Sokak cepheli bağımsız bölümlerin muhammen bedeli ise 10.500.000,00 TL-10.700.000,00 TL aralığında belirlendi. İhale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ödenebileceği gibi aynı süre içinde ihale bedelinin %50’si peşin kalanı 5 ayda 5 taksit halinde ödenebilecek. Sanayi Çarşısı Projesinde 5 adet iş yeri, 18 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda satışa çıkacak. 

Sanayi Çarşısı Projesindeki iş yerlerinin ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Pazarlık usulü satış Facebook üzerinden canlı yayınlanacak

18 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak olan 5 iş yerinin satışı aynı zamanda şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Ekim ayında temeli atılan ve inşaatın yüzde 70’inin tamamlandığı projede geçtiğimiz aralık ayında 6 iş yerinin satışı yapılarak 55 milyon 290 bin TL kaynak yaratılmıştı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Toplam 22 adet iş yerinden oluşacak Sanayi Çarşısı Projemizde 5 adet iş yerimizin satış ihalesine çıkıyoruz. İş yerlerimizin satışını 18 Nisan Salı günü yapacağız. Projemiz, belediyemiz tarihinin en büyük yatırımıyla Turgutlu’muzun değerini yükseltecek” dedi.