Sanayi Çarşısı Projesinde Dükkanlar Satışa Çıkıyor, İhale Canlı Yayınlanacak

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı projesinde 4 adet iş yerinin ihalesi 18 Ekim Salı günü saat 11:00’da Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Sanayi Çarşısı projesinin ihalesi Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan ve geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle temeli atılan Sanayi Çarşısı projesinde 4 adet iş yerinin ihalesi 18 Ekim Salı günü yapılacak. Projede yer alan 2-3-20 ve 21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi kapalı teklif usulü arttırma yöntemi ile gerçekleşecek. Projede 2 ve 3 nolu bağımsız bölümlerin muhammen bedeli 10.980.000,00 TL, 20 ve 21 nolu bağımsız bölümlerin muhammen bedeli 11.980.000,00 TL olarak belirlendi.

Sanayi Çarşısı projesinin ihalesi 18 Ekim Salı günü saat 11:00’da Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. İhale aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Sanayi Çarşısı projesi ihalesinin şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sanayi Çarşısı Projemizde dört adet iş yeri 18 Ekim Salı günü saat 11:00’da Belediye Encümen Salonu’nda satışa çıkıyor. 02, 03, 20 ve 21 nolu bağımsız 4 adet iş yerinin kapalı teklif arttırma usulü ile satışı gerçekleştirilecek. Sanayi Çarşısı Projemizde satışa çıkacak olan dört adet iş yerlerinin ihalesi Belediye Facebook hesabımızdan canlı yayınlanacak. Sanayi Çarşısı Projemizdeki 02, 03, 20 ve 21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğümüzden ulaşılabilirsiniz” dedi.

Sanayi Çarşısı Projesi Özellikleri

Toplam 17. 800 m² inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 m² ile 680 m² arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Hal cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 m² ile 1058 m² büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek.

İhalesi yapılacak olan 2 ve 3 nolu bağımsız bölüm Eski Manisa Yolu cephesinde yer alacak. Brüt alan 595.9 m2 iken net alanı 497.9 m2 büyüklüğünde olacak. Bodrum katın olmadığı söz konusu bölümler zemin kat ve asma kattan oluşacak. Sanayi Çarşısı projesinin 20 nolu bağımsız bölümü konumu hal yolu cephesine bakacak. Söz konusu bu bölümün brüt alanı 989 m2, net alanı 848.8 m2 büyüklüğünde tasarlanırken bodrum kat, zemin kat ve asma kat yer alacak. Brüt alanın 984.1 m2, net alanın 839.2 m2 olduğu 21 nolu bağımsız bölüm de hal cephesinde yer alacak. Bu bölümde aynı şekilde bodrum kat, zemin kat ve asma kattan oluşacak.