#



Sanayi Çarşısı Projesinin Temel Atma Töreni 12 Ekim Çarşamba Günü

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı projesinin temel atma töreni 12 Ekim Çarşamba günü saat 17:00’da gerçekleşecek. Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun başta olmak üzere pek çok milletvekili katılacak.

Kentin bugününe ve geleceğine yönelik önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, Sanayi Çarşısı projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak tarihe geçecek Sanayi Çarşısı projesinin temeli düzenlenen törenle atılacak. Turgutlu’nun kurtuluşunun 100. yılına yakışacak ve kentin katma değerini yükseltecek Sanayi Çarşısı Projesinin temel atma töreni Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birçok milletvekili ve üst düzey parti yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşecek. Sanayi Çarşısı projesinin temel atma töreni 12 Ekim Çarşamba günü saat 17:00’da Eski Manisa Yolu üzerinde yer alan Eski Soğuk Hava Deposundaki proje alanında yapılacak.

Sanayi Çarşısı projesinde temel atma töreninin ardından 2-3-20-21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi 18 Ekim Salı günü saat 11:00’da Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sanayi Çarşısı, Turgutlu’muzun vizyonunu ve prestijini yükseltecek çok önemli bir proje olacak. Aynı zamanda belediyemizin en büyük yatırımı da olan bu projemizin her detayını titizlikle düşündük. Turgutlu’muzun 100. yılında kentimize kazandıracağımız Sanayi Çarşısı’nın 12 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek temel atma törenine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Sanayi Çarşısı Projesi Özellikleri

Toplam 17. 800 m² inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 m² ile 680 m² arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Hal cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 m² ile 1058 m² büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek. Ayrıca her bir iş yerinin girişinde endüstriyel kapılar ve yangın kaçış kapıları yer alacak. Projede teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılacak.