#

Şehit Gaffar Okkan Spor Tesisleri’ne 2000 m2’lik Parke Çalışması

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi, geçtiğimiz aylarda kente kazandırdığı İstasyonaltı Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Spor Tesisleri’nde parke döşeme çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2000 m2’lik parke döşeme çalışması gerçekleştirildi. Parke tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Yedi Eylül Yolu ile birlikte Şehit Üsteğmen Ercan Kaya, Demirci, Yıldırım Beyazıt, Civan, Okyay, Kiraz ve Meltem Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri “Daha yeşil bir Turgutlu” için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Albayrak Mahallesi Buse Sokak ile Mimar Sinan Parkı’nda çim ekimi çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler, Yıldırım Mahallesi Alankuyu Camisi’nde ise boyama çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar ile Turgutlu’muzu adım adım yeniliyoruz. Daha güzel bir Turgutlu için çalışmalarımıza yaptığımız program çerçevesinde devam edeceğiz” dedi.