#

Şehit Yakınlarından Başkan Çetin Akın’a Teşekkür Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlusu Ahmet İlter ve şehit yakınları Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a şehitlik köşesi için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlusu Ahmet İlter ve şehit yakınlarını makamında misafir etti. Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlusu Ahmet İlter ve şehit yakınları, Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasına kazandırılan şehitlik köşesi için Başkan Çetin Akın’a teşekkür ettiler.

Şehit yakınlarının teşekkür ziyareti için düşüncelerini paylaşan Başkan Çetin Akın, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlumuz Ahmet İlter ve şehit yakınlarını belediyemize ağırladık. Belediyemize kazandırdığımız, kahraman şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştirdiğimiz şehitlik köşesi için teşekkür ziyaretine gelerek bizleri mutlu eden Ahmet İlter’e ve şehit yakınlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlusu Ahmet İlter ise, “Belediye Başkanımız Çetin Akın ve ekibinin her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu biliyoruz. Turgutlu Belediyesi Binasında yapılan şehitlik köşesi şehit ailelerimizi çok duygulandırdı. Bu çalışması için başta Belediye Başkanımız Çetin Akın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.