Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi Açılış Töreni 3 Mart Pazar Günü


Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin açılış töreni, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Selvilitepe Mahallesine Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandırdı. 8 milyon 10 bin TL bedelle yapımı tamamlanan Selvilitepe Mahallesi Cemevi Kültür ve Sanat Merkezi için açılış töreni düzenlenecek. Açılış töreni, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek.

“Turgutlu’muzda kardeşliği, barışı ve hoşgörüyü hakim kıldık”

Tüm vatandaşları Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin açılış törenine davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dil, din, ırk, renk, siyasi görüş ayrımı yapmadık. Tüm hemşehrimizi sevgiyle kucakladık. Turgutlu’muzda kardeşliği, barışı ve hoşgörüyü hakim kıldık. Herkese hitap edecek, insanımıza dokunacak projelere ve çalışmalara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Selvilitepe Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de düzenleyeceğimiz açılış törenine davet ediyorum” dedi.