#

Şenlikler Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesi ile Devam Edecek

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Turgutlu halkı şenliğin dördüncü gününde Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesi ile güzel bir gece yaşayacak.

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri dolu dolu kutlanmaya devam ediyor. Şenliğin dördüncü günü Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesiyle devam edecek. Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Turgutlu Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle düzenlenecek gecede, İhsan Aydın, Mahmut Arı, Turgutlu Karadeniz Halk Oyunları Ekibi, Erzurum Bar Ekibi sahne alacak.

Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesi, 2 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’da Orta Park Saat Kulesi’nden kortej yürüyüşüyle başlayacak. Konserler ve halk oyunları gösterileri saat 21:00’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek.

“Birlikte Oynayalım” Müzikli Danslı Sokak Tiyatrosu ise saat 17:00’da Avşar Vicdan Parıldar İlköğretim Okulu Bahçesinde, saat 18:30’da Derbent Sabiha Erturgut İlköğretim Okulu Bahçesinde çocuklarla buluşacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimiz oldukça güzel ve eğlenceli geçiyor. Şenliğimizin dördüncü gününde hemşehri derneklerimizle birlikte Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesine ev sahipliği yapacağız. Bu güzel etkinliğe tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.