#

Su Dolum İstasyonun Dördüncüsü Yeniköy Mahallesine Kuruldu

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde asfalt yama, parke taşı döşeme, bakım, onarım, tamirat ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çiftçilerin ve üreticilerin ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla kurulan su dolum istasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Urganlı ve Güney Mahalleleri ile Bostanlık Karakolu Mevkisi’nin ardından 4’üncü su dolum istasyonu Yeniköy Mahallesine kuruldu. Ergenekon Mahallesi İsmailcik Deresi Sokakta bordür döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke döşeme çalışmalarına başlandı. İsmailcik Deresi Sokakta toplamda 5 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılmış olacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Selvilitepe Mahallesi Irlamaz Yolu üzerinde asfalt yama, Acarlar Mahallesi Reçber ve Şehit Polis Mahmut Tuğrul Sokak, Yedi Eylül Mahallesi Badem Sokak ile Ergenekon Mahallesi Seyfi Demirsoy Sokakta parke tamiratlarına gün boyu devam edildi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan antrenman sahalarındaki mevcut tel örgülerin yenileme çalışmaları yürütülüyor. Söz konusu bu çalışmayla eski ve yıpranmış durumda olan tel örgüler yeni ve temiz görünüme kavuşmuş olacak. Bununla birlikte antrenman sahalarının girişlerine ve çevrelerine güvenliğin sağlanması amacıyla çit yapım ve ekleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Turgutlu’muz için dört bir koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz tarafından hazırlanan programa uygun olarak yapılan çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Gece gündüz demeden kentimiz için çalışan ekiplerimize işlerinde kolaylıklar dilerim” dedi.