#


Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi Şubat Ayında Açılıyor


Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Mustafa Kemal Mahallesinde Turgutlu Belediyesi tarafından yaptırılan ve 2023’ün Şubat ayında açılışı yapılacak olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu.

Temelini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı Mustafa Kemal Mahallesinde yapımı tamamlanan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin açılışına sayılı günler kaldı. Bölgede Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu, teknik ekip ve ilgili personelle inceleme yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şubat ayı içerisinde Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin hizmete gireceğini açıkladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Bu projemizin temelini Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte atmıştık. Türkiye’nin en kısa sürede tamamlanan projeleri arasında yer alan projemiz hem Turgutlu’muzu hem de mahallemize katkı sunacaktır. Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin Şubat ayı içerisinde açılışını yapacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Projemizde son incelemeleri yaptık, açılış günü eksiksiz bir projeyi daha kentimize kazandıracağız. Şimdiden kentimize hayırlı olsun” dedi.