#

Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin Temel Atma Töreni 30 Mart Çarşamba Günü Saat 16:00’da

Turgutlu Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesinde hayata geçirilecek olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temel atma töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal Mahallesi Niğbolu ve Kültür Sokak kesişiminde yapımına başlayacağı Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temeli düzenlenen törenle atılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı temel atma töreni, 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00’da Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi proje alanında gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Turgutlu’muza kazandıracağımız bu önemli projenin temel atma törenine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi Projesi Hakkında Bilgiler

Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi projesinde 235 m2 alan Taziye Evi, 492 m2 Çocuk Kültür Sanat Merkezi olarak planlandı. Taziye Evi içerisinde 147 m2 büyüklüğünde ortak bir salon yer alacak. Çocuk Kültür Sanat Merkezinde de 3 adet faaliyet odası, 2 adet oyun odası, 1 adet yemek salonu ve 1 adet çok amaçlı salon mevcut olacak. İş bedelinin 5 milyon 189 bin TL olduğu projenin 270 günde tamamlanması planlanıyor.