Toplu Sünnet Şöleni Coşkusu Turgutlu’yu Saracak

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği tarafından 2. Toplu Sünnet Şöleni 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Saat 17.00’de sünnet gezmesiyle başlayacak şölen, saat 20.00’de sünnet eğlencesiyle devam edecek.  

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla pek çok önemli projeye ve hizmete imza atan Turgutlu Belediyesi, toplu sünnet şölenini ikinci kez gerçekleştirecek. Sünnet düğünü yapma imkanı olmayan ailelere yönelik Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği ile organize edilen şölen kapsamında sünnet edilen 137 çocuk için sünnet eğlencesi yapılacak. Geleneklere uygun şekilde düzenlenecek 2. Toplu Sünnet Şöleni ilk olarak sünnet gezmesiyle başlayacak. Akabinde ise sünnet düğünü eğlencesiyle çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

2. Toplu Sünnet Şöleni, 21 Mayıs Pazar günü Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 17.00’de sünnet gezmesiyle başlayacak. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ise 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda sünnet düğünü eğlencesi yapılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle 2. Toplu Sünnet Şöleni'mizi gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi çocuklarımızın bu mutluluğunu ve heyecanını paylaşmaya, şölenimize katılmaya davet ediyorum” dedi.