TURBELDAK 100. Etkinliğine İmza Attı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) 100. etkinliğini özel bir yürüyüşle kutladı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, 100. etkinliğine imza attı. Büyük bir heyecan ve coşku içinde 65 kişilik bir grupla gerçekleştirilen bu özel etkinlik, Yunusdere'den başlayıp Alahıdır Köyü'ne kadar uzanan bir doğa yürüyüşüyle taçlandırıldı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde Nihal Aras, Bayram Ali Çelikten, Hasan Baykal’ın rehber ve artçılığında Yunusdere’den başlayan Alahıdır Köyü’nde sona eren yürüyüş; doğanın kucaklayıcı atmosferi içinde, ormanın içinden geçen patikalar, ağaçlar arasından süzülen güneş ışıklarıyla birlikte muazzam bir tabloya dönüştü.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Doğa sevgisini ve doğa sporları bilincini aşılamak adına kurmuş olduğumuz TURBELDAK Ailesi olarak kamplı etkinlikler, yüksek irtifa ve kültürel geziler hariç 100.etkinliğimizi gerçekleştirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadık. Katılımcılarımızla birlikte birbirinden özel ve unutulmaz etkinliklere imza attık. Yürüyüşlerimiz ve diğer tüm etkinliklerimiz yalnızca fiziksel aktiviteden ibaret olmadı. Her birinde farklı deneyimler yaşadık, güzelliklerle hatırlayacağımız anılar biriktirdik. Etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan doğaseverlerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.