#


TURBELDAK, 2023 Yılının İlk Yürüyüşünü Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), yeni yılın ilk yürüyüş etkinliğini Vişneli-Nazarköy parkurunda gerçekleşti.

Haftalık olarak düzenlediği yürüyüş ve tırmanış etkinliklerinde doğaseverleri farklı parkurlarda buluşturan TURBELDAK, 2023 yılının ilk yürüyüşünü Vişneli-Nazarköy parkurunda tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş Vişneli Köyü’nde sabahın erken saatlerinde başladı. Güzel havanın eşlik ettiği yürüyüşte katılımcılar, çam ağaçları arasında yaklaşık 10 km yürüdü. Vişneli Köyü’nün ardından Nazarköy’e gelen ekip, yemek ve alışveriş molasının ardından yürüyüşünü tamamladı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak 2023 yılı yürüyüş etkinliklerimize keyifli bir parkurla başladık. Katılımcılarımızla birlikte oldukça güzel bir hava ve doğa güzelliklerinin de eşlik ettiği yürüyüşümüzü sorunsuz bir şekilde tamamladık. Yürüyüşümüze katılan, enerjisiyle neşemize neşe katan en küçük üyemiz Zeynep evladımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.