TURBELDAK Barbaros Balıklıova Yürüyüşünü Tamamladı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBEDAK) hafta sonunda Barbaros Balıklıova’da yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TURBELDAK, bu haftaki yürüyüş etkinliğini deniz ve eşsiz doğa manzarasının buluştuğu Barbaros Balıklıova’da yaptı. Yaz Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş, Barbaros Köyü’nde başladı. Orman yolları ve patikalardan yürüyerek yaklaşık 13 km’lik parkuru tamamlayan TURBELDAK katılımcıları, doğanın keyfini doyasıya çıkardı.

Yaz Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Bu haftaki yürüyüş etkinliğimizi          Barbaros Balıkova’da gerçekleştirdik. Barbaros köyünden başlayan yürüyüşümüz ormanların arasından deniz manzarasını seyrederek zaman zaman maki bitki toplulukları arasından yürüyerek büyük bir uyum içinde geçti. TURBELDAK katılımcılarımızla birlikte denizin ve doğanın bizlere sunduğu güzelliklerin keyfini çıkardık. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.