TURBELDAK Beşpınar-Ayvacık Köyü-Sülüklü Göl Etabını Tamamladı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu yürüyüş rotasını Beşpınar-Ayvacık Köyü-Sülüklü Göl’de gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu Beşpınar- Ayvacık Köyü-Sülüklü Göl parkurunda yürüyüş etkinliğini düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Beşpınar Köyü’nden başladı.

Spil Dağının çam ağaçları arasında ve patikalardan hafif tırmanışın yapıldığı yürüyüş, Ayvacık Köyü’nden devam etti. Ayvacık Köyü’nün patikaları ve orman yollarını kullanarak Sülüklü Göl’ün eşsiz manzarası eşliğinde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK ekibimiz bu hafta da eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Sisli bir havada başlayan yürüyüşümüz doğanın eşsiz renk ve güzellikleri hepimize huzur ve neşe verdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” dedi