TURBELDAK Datça’daydı
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) Datça'da unutulmaz bir etkinlik düzenledi. Üç gün süren etkinlikte Datça’nın doğal ve tarihi pek çok yeri gezildi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, Datça’da yürüyüş ve kültür gezisi düzenledi. TURBELDAK ekibi, üç gün boyunca pek çok yeri gezme fırsatı buldu. Katılımcılar Belen Palamutbükü’nde yürüyüş gerçekleştirmekle birlikte Eski Datça, Balıklı Göl, Turgut Şelalesi, Kız Kumu, Bayır ve Knidos Antik Kenti başta olmak üzere Datça’nın doğal ve tarihi yerlerini keşfetti. Ekip, Eski Datça'da şair Can Yücel'in evini de ziyaret etti.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak üç gün süren unutulmaz bir Datça gezisi düzenledik. Datça’nın birçok yerini gezme fırsatı bulduk ve Datça’nın eşsiz güzelliğine şahit olduk. Birbirinden güzel, eğlenceli anılar biriktirdik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” dedi.