#

TURBELDAK Dereköy-Yukarı Kızılca Parkurunu Tamamladı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonunda yürüyüşünü Kemalpaşa Dereköy –Mahmut Dağı –Yukarı Kızılca parkurunda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak yürüyüş ve tırmanış etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, hafta sonunda Kemalpaşa Dereköy –Mahmut Dağı –Yukarı Kızılca parkurundaydı.

Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla rehberliğinde düzenlenen yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Kemalpaşa Dereköy’de başladı. Yürüyüş öncesinde katılımcılara parkur tanıtıldı ve yeni katılımcılara kurallar anlatıldı. Isınma hareketlerinin ardından yürüyüşe başlayan katılımcılar Yukarı Kızılca’da sona eren 13 km’lik parkuru sorunsuz bir şekilde tamamladılar.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, Kemalpaşa Dereköy’de parkurun tanıtımı ve yeni gelen arkadaşlarımıza kuralların hatırlatılması sonrası yapılan ısınma hareketlerinin bitimine müteakip 13 km’lik yürüyüşümüz başladı. Çoğu yerde dereleden taşların üstünden atlayarak bazen de ayaklarımız ıslanarak hafif bir tırmanışla Mahmut Dağı eteklerinden Yukarı Kızılca’yı tepelerden seyrederek inişe geçtik. Sorunsuz bir şeklide biten etkinlik sonunda katılımcıların yorgunluğa rağmen keyifli olması herkesin hem spor yapıp hem de doğadan memnun ayrılması bizleri de mutlu etti. Yürüyüş etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.