#

TURBELDAK Ekibi Bağyurdu-Zeybekpınarı-Dededağı Parkurundaydı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), Bağyurdu, Zeybekpınarı, Dededağı parkurunda yürüyüşünü tamamladı.

Çevre bilinci oluşturmak, doğayı tanıtmak amacıyla her hafta farklı parkurlarda yürüyüş etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, bu hafta Bağyurdu, Zeybekpınarı, Dededağı rotasında yürüyüşünü gerçekleştirdi. Etkinlik, yürüyüş lideri Haydar Atilla rehberliğinde yapılan sabah sporunun sonrasında yürüyüş kurallarının açıklanmasının ardından başladı. Zeybekpınarı Mevkisinde doğanın sunduğu eşsiz güzelliklerin eşliğinde devam eden yürüyüş Bağyurdu’na geri dönülmesiyle sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK Ekibimiz yine harika bir yürüyüş etkinliğine imza attı. Bölgenin muhteşem orman patikaları, sararmış yapraklarıyla çınar ağaçları arasında oldukça keyifli geçen yürüyüşe katılan doğaseverlerimize teşekkür ederiz. TURBELDAK Ailesi olarak doğayı seven herkesi aramızda görmek ve onlarla bu güzel paylaşımları yaşamak isteriz” ifadelerini kullandı.