#


TURBELDAK Ekibi Hafta Sonunda Doğanın Keyfini Çıkardı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) bu haftaki yürüyüş ve tırmanış etkinliğini Hacıisalar-Karaoluk parkurunda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak doğa yürüyüşçülerini farklı rotalarda buluşturan TURBELDAK, Hacıisalar-Karaoluk rotasını tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla sevk idaresi ve Nihal Aras’ın rehberliği eşliğinde yapılan yürüyüş, Hacıisalar Mahallesinden başladı. Orman yolları ve patikalardan yürüyerek yaklaşık 13 km’lik parkuru tamamlayan TURBELDAK katılımcıları, adeta tabiatın kalbinde stres attı. Yürüyüş Karaoluk Mahallesinde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Bu haftaki yürüyüş etkinliğimizi ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Hacıisalar ve Karaoluk Mahallelerimizde gerçekleştirdik. Katılımcılarımızla birlikte doğanın bizlere sunduğu güzelliklerin keyfini çıkararak ve temiz havayı içimize çekerek hem spor yaptık hem de çevremizi tanıdık. Etkinliğimize katılan tüm ekip arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.