TURBELDAK Ekibi Hafta Sonunda Doğanın Tadını Çıkardı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) Ören parkurunda yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, hafta sonunda yürüyüşünü Kemalpaşa Ören parkurunda tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla rehberliğinde gerçekleşen yürüyüşte ilk olarak katılımcılara parkur tanıtıldı ve yürüyüşe katılan yeni katılımcılara kurallar anlatıldı. Isınma hareketlerinin ardından başlayan yürüyüş yaklaşık 10 km sürdü. Doğa güzelliklerinin eşlik ettiği yürüyüş, neşe içerisinde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Parkurun tanıtımı ve yeni gelen arkadaşlarımıza kuralların hatırlatılması sonrası yapılan ısınma hareketlerinin bitimine müteakip 10 km’lik yürüyüşümüzü tamamladık. Çoğu yerde dereleri, taşların üstünden atlayarak bazen de ayaklarımız ıslanarak hafif bir tırmanışla dere içerisinden tepelere çıktık. Katılımcılarımızla birlikte Armutlu Ovası’nı seyrederek inişe geçtik. Sorunsuz bir şeklide biten etkinlik sonunda katılımcılarımızın yorgunluğa rağmen keyifli olması, herkesin hem spor yapıp hem de doğadan memnun ayrılması bizleri de mutlu etti. Yürüyüşümüze katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” dedi.