#

TURBELDAK Ergenekon-Dalbahçe Parkurundaydı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) yürüyüş etkinliğini Ergenekon-Osmancık-Dalbahçe parkurunda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak her hafta farklı parkurlarda yürüyüş ve tırmanış etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, bu hafta yürüyüşünü antrenman olarak gerçekleştirdi. Ergenekon- Osmancık- Dalbahçe arasında düzenlenen antrenman yürüyüşü sabahın erken saatlerinde başladı. TURBELDAK katılımcıları güzel ve temiz hava eşliğinde yürüyüşünü tamamladılar.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Bu hafta da farklı bir parkurda yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Antrenman niteliğinde yaptığımız yürüyüşte güzel havanın ve doğanın tadını çıkardık. Isınma hareketlerinin ardından başladığımız antrenman yürüyüşümüzde yemyeşil bir çevre, ağaçlarda açan rengarenk çiçekler, cıvıl cıvıl kuş sesleri ve sevimli dostlarımızın havlamaları bize eşlik etti. Yürüyüşümüze katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, haftanın bir günü dahi olsa internet ve cep telefonundan uzaklaşmak isteyen tüm doğaseverlerimizi yürüyüşlerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.