#


TURBELDAK Hamzababa-Sinancılar Parkurunda Yürüdü

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), hafta sonunda yürüyüşünü Hamzababa-Sinancılar parkurunda gerçekleştirdi.

TURBELDAK ekibi hafta sonunda keyifli bir yürüyüş etkinliğine daha imza attı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın idaresinde yapılan yürüyüş, Türkiye’nin pek çok yerinden binlerce kişinin geldiği Hamzababa Türbesi’ni ziyaretin ardından başladı. Kuralların hatırlatılması ve ısınma hareketlerinin ardından yürüyüşe geçen ekip 12 kilometrelik parkurun 7 kilometresini ormanlık alanda yürüdü. Adeta bahar havasından kalma bir günde yürüyen TURBELDAK ekibi, meşe, gürgen ve çınar ağaçlarının iç içe geçtiği ve sonbaharın özelliklerini yansıttığı tablo görünümündeki doğal güzelliklerin keyfini çıkardı. Etkinlik Sinancılar Köyü’nde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Katılımcılarımızla birlikte çok keyifli, doğanın tüm güzelliklerinin tadını çıkardığımız bir yürüyüşü daha gerçekleştirdik. Haftanın bir günü dahi olsa günlük hayatın stresinden, yoğun temposundan uzaklaşıp kendimize vakit ayırabilmekten, bedenimizi ve en önemlisi de ruhumuzu dinlendirebiliyor olmaktan dolayı mutluyuz. Yürüyüşümüze katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yürüyüş etkinliklerimiz farklı parkurlarda devam ediyor. TURBELDAK olarak yeni katılımcılarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.