TURBELDAK Hamzababa-Sinancılar Parkurundaydı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) yürüyüş etkinliğini Hamzababa – Sinancılar parkurunda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren TURBELDAK, hafta sonunda yürüyüşünü Hamzababa – Sinancılar parkurunda gerçekleştirdi. Yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Haydar Atilla rehberliğinde Hamzababa Köyünde başladı. Yaklaşık 13 kilometre süren yürüyüş Sinancılar’da sona erdi.

Yaz –Kış Yürüyüş Lideri Haydar Atilla, “Katılımcılarımızla birlikte güzel bir yürüyüş etkinliğini daha tamamladık. Hamzababa Köyü’nde başladığımız ve Sinancılar Köyü’nde sona eren yürüyüşümüz, doğanın birbirinden eşsiz renkleri ve güzelliği eşliğinde ve ekibimizin uyumu sayesinde neşe içerisinde geçti. Soğuk havaya rağmen yürüyüş etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.