TURBELDAK Kozbeyli- Foça Etabındaydı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu yürüyüş etkinliğini Kozbeyli-Foça etabında gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren, her hafta farklı rotalarda yürüyüş ve tırmanış etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK’ın bu haftaki parkuru Kozbeyli-Foça oldu. Sabahın erken saatlerinde Kozbeyli’den başlayan yürüyüş Yeni Foça’da sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Kozbeyli – Foça etabının uyum içerisinde tamamlandığını belirten Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak bu hafta Kozbeyli-Foça etabımızı tamamladık. Yeni katılımcılarımız ile birlikte yazdan kalma güneşli bir günde gerçekleştirdiğimiz yürüyüşte hem yeni yerler gördük hem de doğanın içerisinde neşeli bir gün geçirdik. Haftanın bir günü dahi olsa sanal dünyadan uzaklaşmak, doğayla iç içe olmak isteyen tüm sporseverlerimizi yürüyüşlerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.