TURBELDAK Kuşadası Milli Parkı’ndaydı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdi.

Yıl boyunca şehir içi ve şehir dışında pek çok farklı parkurda yürüyüş etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, sezon sonuna yaklaşırken keyifli bir etkinliğe daha imza attı. Kuşadası’nda yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda yürüyüşünü gerçekleştiren TURBELDAK Ekibi aynı zamanda deniz sezonunu açmış oldu. Sabahın erken saatlerinde Turgutlu’dan Kuşadası’na doğru yola çıkan ekip, Milli Park’ın içerisindeki Oluklu Kanyon girişinden Doğanbey Köyü’ne giden yolda yürüyüşünü gerçekleştirdi. Ekip yürüyüşün sonrasında ise yine Milli Park içerisinde bulunan Kavaklıburun Koyu’nda denize girerek sezonu açmış oldu. Aralarında minik doğaseverin de olduğu yürüyüşte katılımcılar birlik beraberlik ruhu içerisinde neşe içerisinde parkuru tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde yapılan yürüyüşte, TURBELDAK ekibine Nihal Aras ile Kudret Ulutaş rehberlik etti.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Sezonun sonuna doğru yaklaşırken Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda doğayla iç içe güzel bir parkurda yürüdük. Bölgenin rağbet gören, doğaseverleri bir araya getiren önemli turizm alanlarından biri olan Milli Park parkurunda dostluklarımızı pekiştirdik, yeni hatıralar biriktirdik. Sorunsuz bir şeklide biten etkinlik sonunda katılımcılarımızın yorgunluğuna rağmen mutlu olarak ayrılması bizleri de memnun ediyor. Neşe içerisinde yürüyüşü tamamlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.