#

TURBELDAK Ovacık Köyü Parkurunu Tamamladı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), hafta sonunda yürüyüşünü Kemalpaşa’ya bağlı Ovacık Köyünde gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak her hafta şehir içi ve şehir dışında farklı yürüyüş ve tırmanış etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK’ın bu haftaki yürüyüş rotası Kemalpaşa’ya bağlı Ovacık Köyü oldu. Sabahın erken saatlerinde başlayan yürüyüş, yaklaşık 10 km sürdü. TURBELDAK katılımcıları yürüyüşünü eşsiz doğa manzaraları eşliğinde keyif ve neşe içerisinde tamamladı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, "Şehir içi ve şehir dışındaki farklı rotalarda bir araya geldiğimiz katılımcılarımızda keyifli bir yürüyüşe daha imza attık. Ciğerimize çektiğimiz soğuk ama rahatlatıcı orman havası ve ara ara bulutların arasından göz kırpan güneş, ışıldayan sararmış dökülmüş yer yer kızıllaşmış yapraklar ruhlarımıza can suyu oldu. Her şey çok güzeldi. Tabiat güzeldi, ekip güzeldi. Tüm streslerimizden arınarak dönmüş olmamız ise en güzeliydi. Tüm TURBELDAK katılımcılarımıza bu keyifli yürüyüş için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.