TURBELDAK Sezonun İlk Yürüyüşünü Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), yeni sezonun açılış parkurunu Güzelçamlı Milli Parkı’nda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak farklı rotalarda yürüyüş etkinlikleri düzenleyen TURBELDAK, 2022-2023 sezonunun ilk yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert’in sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş etkinliği Güzelçamlı Milli Parkı’nın içerisindeki Oluklu Kanyon girişinden başlayarak Doğanbey Köyü’nde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak sezonun açılış parkurunda Güzelçamlı Milli Parkı’ndaydık. Doğayla iç içe çok keyifli bir yürüyüş etkinliği düzenledik. Sorunsuz bir şeklide biten etkinlik sonunda katılımcılarımızın yorgunluğa rağmen keyifli olması herkesin hem spor yapıp hem de doğadan memnun ayrılması bizleri de mutlu etti. Yürüyüşümüze katılan ekibimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.