TURBELDAK Sezonun Son Yürüyüşünü Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), sezonun son etkinliğini Aşıklar Şelalesi- Ağlayan Mağara ve Denizköy’de gerçekleştirdi.

Farklı rotalarda düzenlediği yürüyüşlerle doğa severleri buluşturan TURBELDAK, sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi. Güne, Dikili’ye bağlı Nebiler Köyü’ndeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’da başlayan ekip ardından Denizköy’e giderek keyifli zaman geçirdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Katılımcılarımızla birlikte sezonun son etkinliğini keyifli bir şekilde gerçekleştirdik. İlçemize çok uzak olmayan Dikili’ye bağlı Nebiler köyündeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’yı gezip gördükten sonra şirin bir mahalle olan deniz kenarındaki Denizköy’de keyifli zaman geçirdik. Tüm sezon boyunca birbirinden keyifli ve güzel yürüyüş etkinliklere imza attığımız TURBELDAK ekibine çok teşekkür ederim. Yeni sezonda eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde yeni parkurlarda buluşabilmek dileğiyle” dedi.