TURBELDAK Spil Dağı’nda Doğanın Tadını Çıkardı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) bu haftaki yürüyüş parkurunu Spil Dağı’nda tamamladı.

TURBELDAK bu haftaki yürüyüş etkinliğini Spil Dağı’nda gerçekleştirdi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla’nın rehberliğinde yapılan yürüyüş, 1517 metre yüksekliğindeki At Alanı Mevkiinden başlayarak Geyik Pınarı Çeşmesi, Spil Zirve ve Yangın Kulesinden tekrar At Alanı Mevkiine dönüşle sona erdi. Orman alanları, doğal patikalar ve tertemiz havasıyla katılımcıları adeta mest eden parkurda, doğaseverler hem spor yapıp hem de doğanın güzelliklerini resmederek etkinliği sorunsuzca bitirdi. TURBELDAK ekibi yürüyüş sırasında ayrıca Manisa, Kemalpaşa, Gediz Ovası ve Nif Dağı’nın eşsiz manzarasına karşı bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK’ın bu haftaki rotası Spil Dağı oldu. Yorucu ama bir o kadar güzel bir yürüyüş yaptık. Doğanın sunduğu muhteşem güzelliklerin eşliğinde katılımcılarımız oldukça enerjik ve keyifliydi. Yürüyüşümüze katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. TURBELDAK olarak mayıs ayında yine birbirinden güzel parkurları doğaseverlerimizle buluşturacağız. Aynı zamanda 19-20-21 Mayıs tarihlerinde Muğla Köyceğiz’de 3 günlük çadırlı kamp etkinliğimiz de olacak. Bu vesileyle tüm sporsever ve doğaseverlerimizin mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım” ifadelerini kullandı.