TURBELDAK’ın Rotası Çatalköprü Karayüz Kanyonu Oldu

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonunda yürüyüş etkinliğini Çatalköprü Karayüz Kanyonu’nda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak doğaseverleri farklı rotalarda buluşturan TURBELDAK, bu haftaki yürüyüş parkurunu Çatalköprü Karayüz Kanyonu’nda düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk idaresindeki yürüyüş, Çatalköprü’den başlayarak Yukarıbozkır sırtlarından devam etti. Orman yolları ile patikalardan hafif tırmanışın ve sporun yapıldığı yaklaşık 12 kilometrelik yürüyüş etkinliği, doğanın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK ekibimiz bu hafta eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yaklaşık 12 kilometrelik yürüyüş rotamızda hem spor yapıp hem de temiz havanın tadını çıkardık. Çatalköprü Karayüz Kanyonu boyunca yeşilin, kahverenginin her tonuna şahit olduğumuz yürüyüşümüz hepimize huzur ve keyif verdi. Sorunsuz bir şekilde biten etkinliğimizde katılımcılarımız bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi. Yürüyüşümüze katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.