#

TURBELDAK’tan 23 Nisan’a Özel Yürüyüş

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile kutladı.

Her hafta farklı rotalarda gerçekleştirdiği yürüyüş etkinlikleriyle doğaseverleri bir araya getiren TURBELDAK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel yürüyüş düzenledi. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde Soğucak-Kuşlar parkurunda gerçekleşen ve yaklaşık 10 km süren parkur, sabahın erken saatlerinde Çıkrıkçı’dan başladı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleşen yürüyüş dolayısıyla katılımcılar çok mutlu, coşkulu ve heyecanlıydı. TURBELDAK ekibi, neşe içerisinde yürüyüşünü Kuşlar Mahallesinde tamamladı.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Bu hafta gerçekleştirdiğimiz yürüyüş, sıradan bir yürüyüş değil. Bir şahlanışın, dirilişin,başkaldırışın, bağımsızlık hareketinin yani Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yedi düvele kafa tuttuğu 23 Nisan 1920’nin anısına yapılan bir yürüyüştür. Bu yüzden ekibimiz her zamankinden daha mutlu, daha canlı, daha heyecanlıydı. Her şey gerçekten çok güzeldi. Tabiat güzeldi, ekibimiz güzeldi. En güzeli ise tüm stresimizden arınarak dönmüş olmamızdı. TURBELDAK ekibi adına Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.