#

TURBELDAK’tan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne Özel Yürüyüş

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlediği yürüyüş etkinliği ile kutladı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak farklı rotalarda doğaseverleri bir araya getiren TURBELDAK, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel yürüyüş etkinliğini Kuşlar-Ovacık-Karaköy parkurunda düzenledi.

Sabah saatlerinde Çıkrıkçı’da yapılan kahvaltının ardından başlayan yürüyüş öncesinde Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla, parkur hakkında bilgi verdi ve yürüyüş kurallarını katılımcılara anlattı. Eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde Kuşlar ve Ovacık’ta yürüyüşünü gerçekleştiren TURBELDAK katılımcılarının yürüyüşü Karaköy’de sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Bu hafta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Yürüyüşümüzde, doğayı ve sporu seven 18 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan katılımcımız vardı. Yüreğinde doğa ve spor sevgisi dolu ekip ile bir gün daha şehrin gürültü ve karmaşasından uzak doğayla iç içe geçmişti. Bir gün daha ortak noktası doğa olan insanlar, ekmeğini suyunu ve tebessümünü birbirleri ile paylaşmıştı ve TURBELDAK olarak bir gün daha sevginin, sporun, doğanın olduğu yerde huzurun olacağını ispatlamıştık. Yürüyüşümüze katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, hayatı birlikte paylaştığımız tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.