#

TURBELDAK’tan Cumhuriyet Bayramı’na Özel Etkinlik

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılını Cumhuriyet Yürüyüşü ve Tırmanışı ile kutladı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren TURBELDAK, Cumhuriyet Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı. TURBELDAK Katılımcıları Bağyurdu – Zeybekpınarı parkurunda Cumhuriyet Yürüyüşü ve Tırmanışını gerçekleştirdi. Sabah erken saatlerde Bağyurdu’ndan başlayan yürüyüş, öğle saatlerinde Zeybekpınarı’ndaki tırmanışla sona erdi. Katılımcılar, muhteşem doğa manzaraları eşliğinde 186 metre rakımdan başlayıp 902 metreye kadar tırmanışlarını sürdürdü.

Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlenen yürüyüşe katılan doğaseverlere teşekkür eden, Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı en büyük emanet olan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yılını katılımcılarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Yürüyüşü ve Tırmanışı ile kutladık. Tüm katılımcılara bu özel yürüyüş etkinliğine olan ilgileri, göstermiş oldukları performans ve uyum için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.